Cursuri online în domeniul Guvernanței Internetului

Posted · Add Comment

Dacă sunteţi interesați de guvernanţa Internetului şi vreţi să aflaţi mai multe despre subiecte incluse în acest domeniu, vă anunțăm că Diplo Foundation organizează trei cursuri de e-learning pe următoarele teme:

Cursurile se desfășoară online, prin intermediul unei platforme de e-learning. Materialele de studiu și platforma de e-learning sunt disponibile în limba engleză, aceasta fiind și limba în care se desfășoară cursurile.

Durata fiecărui curseste de 10 săptămâni, cu începere din 22 iulie.

Cursurile sunt destinate:

  • Funcționarilor publici și personalului din instituții și autorități publice cu responsabilități în domeniul societății informaționale, Internetului și tehnologiei informației și comunicațiilor;
  • Studenților și cercetătorilor;
  • Reprezentanților societății civile interesați de chestiuni legate de societatea informațională și guvernanța Internetului;
  • Jurnaliștilor;
  • Reprezentanților mediului privat.

Taxa de participare este de 600 de euro/curs. Diplo oferă și un număr limitat de burse parțiale (maxim 20%)  pentru participanții din țările în curs de dezvoltare. Cei interesați de aceste burse trebuie să transmită, o dată cu formularul de înscriere, și un CV și o scrisoare de motivație.

Înscrierile pot fi făcute  până la data de 1 iulie 2013.

Mai multe detalii sunt disponibile la: http://www.diplomacy.edu/courses/IGCBP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *